ΥΛΙΚΑ

20 γαρίδες
1 βαζάκι σάλτσα Ριγανάτη Cook at Home
Καρύκευμα για Σχάρα Cook at Home
4 μέτρια κολοκυθάκια
2 κρεμμύδια
4-5 πιπεριές πολύχρωμες
10 ντοματίνια
Ξυλάκια για σουβλάκι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Κόβουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια σε κύβους ενώ τα κολοκυθάκια σε χοντρές φέτες

Καθαρίζουμε τις γαρίδες. Περνάμε εναλλάξ πιπεριά – γαρίδα – κολοκυθάκι – κρεμμύδι σε κάθε ξυλάκι και κλείνουμε με ένα ντοματίνι.

Στη συνέχεια καρυκεύουμε ελαφρώς τα σουβλάκια με το καρύκευμα για σχάρα.

Σε ένα σχαροτήγανο ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και ψήνουμε τα σουβλάκια για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.

Προσθέτουμε τη σάλτσα ριγανάτη και αφήνουμε να βράσει για 1-2 λεπτά.

Σερβίρουμε.

Ρολό κιμά με αυγά

Μοσχαράκι στιφάδο