ΥΛΙΚΑ

1/2 κιλό ντομάτες
2κ.σ. Πέστο Λιαστής Τομάτας  Cook at Home
7 – 8 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 μέτριο κρεμμύδι
½ ματσάκι μαϊντανό
5κ.σ. φρέσκο δυόσμο
3κ.σ. άνηθο
½κ.γ. baking powder
1κ.γ. χυμό λεμονιού
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Πλένουμε και κόβουμε τις ντομάτες σε μικρά κυβάκια.. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και όλα τα μυρωδικά.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τις ντομάτες, το κρεμμύδι, τα ψιλοκομμένα μυρωδικά, το baking powder και το λεμόνι και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Σταδιακά αρχίζουμε να προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να προκύψει ένας πηχτός χυλός. Αν χρειαστεί προσθέτουμε περισσότερο αλεύρι.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε άφθονο λάδι και το αφήνουμε να κάψει.
Με ένα κουτάλι της σούπας προσθέτουμε κουταλιές από το μίγμα στο τηγάνι .Μόλις πάρουν χρώμα τους γυρίζουμε προσεκτικά από την άλλη μεριά.
Βγάζουμε τους ντοματοκεφτέδες σε ένα πιάτο στρωμένο με απορροφητικό χαρτί και τους σερβίρουμε ζεστούς.

Μύδια σαγανάκι

Ψαρονέφρι ριγανάτο

Κοτόπουλο με λαχανικά

Open burger κοτόπουλου