ΥΛΙΚΑ

1 1/2kg μπούτι αρνιού χωρίς κόκαλο

30g Καρύκευμα για Αρνάκι Cook at Home

500g πατάτες κυδωνάτες

20ml ελαιόλαδο

50ml νερό

χυμό από 1 λεμόνι

φύλλα λαδόκολλας

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα σκεύος βάζουμε το κρέας και τις πατάτες. Καρυκεύουμε το κρέας με το καρύκευα για αρνάκι και προσθέτουμε και τις πατάτες. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και το νερό και ανακατεύουμε.

Στη συνέχεια βάζουμε τις λαδόκολλες σε ένα ταψί,  τοποθετούμε το φαγητό, διπλώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 2 ώρες.

Δέκα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε το φαγητό να πάρει χρώμα.

Σερβίρουμε σε πιατέλα.

3-4 μερίδες

Μύδια σαγανάκι

Ψαρονέφρι ριγανάτο

Κοτόπουλο με λαχανικά

Open burger κοτόπουλου