ΥΛΙΚΑ

1 φύλλο σφολιάτας
3κ.σ. Πέστο Λιαστής Τομάτας Cook at Home
400g ανθότυρο τριμμένο
3 ώριμες ντομάτες σε φέτες
ελιές χωρίς κουκούτσι
80g κάπαρη
200g γραβιέρα τριμμένη
1 αυγό
Λίγο φρέσκο θυμάρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ετοιμάζουμε την γέμιση ανακατεύοντας την γραβιέρα, 300g από το ανθότυρο, 3κ.σ. πέστο λιαστής τομάτας, το αυγό, το θυμάρι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας σε στρογγυλό πυρέξ και τρυπάμε τη βάση της με ένα πιρούνι. Κόβουμε τις άκρες που περισσεύουν.

Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια τη γέμιση που ετοιμάσαμε και γαρνίρουμε από πάνω με τις φέτες ντομάτας, την κάπαρη, την ελιά κομμένη η ολόκληρη και το υπόλοιπο ανθότυρο.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο για 30-40 λεπτά.

Μύδια σαγανάκι

Ψαρονέφρι ριγανάτο

Κοτόπουλο με λαχανικά

Open burger κοτόπουλου