ΥΛΙΚΑ

2-3 τσιπούρες (1-1.2 kg)
1 βαζάκι σάλτσα Ριγανάτη
Cook at Home
2 κλωναράκια φρέσκο
δενδρολίβανο
2 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
1 λεμόνι
Αλάτι-πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Αλατοπιπερώνουμε τις τσιπούρες αφού τις ξεπλύνουμε καλά με άφθονο νερό.
Βάζουμε στην κοιλιά του κάθε ψαριού λίγο δενδρολίβανο και λίγη ρίγανη. Τα βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος, προσθέτουμε το κρασί και 2 φέτες λεμονιού πάνω σε κάθε ψάρι.
Ψήνουμε για 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C.
Γυρίζουμε τις τσιπούρες και περιχύνουμε με την σάλτσα ριγανάτη.
Ψήνουμε για ακόμα 10 λεπτά και μόλις πάρουν λίγο χρώμα είναι έτοιμες.

Μύδια σαγανάκι

Ψαρονέφρι ριγανάτο

Κοτόπουλο με λαχανικά

Open burger κοτόπουλου