ΥΛΙΚΑ

500g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50g Πέστο Λιαστής Τομάτας
Cook at Home
270ml νερό (χλιαρό)
7g ξερή μαγιά
80ml ελαιόλαδο
1/2κ.γ. ζάχαρη
δενδρολίβανο
αλάτι – πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε το νερό, τη ζάχαρη, την μαγιά και αφήνουμε το μείγμα για 10 λεπτά.
Προσθέτουμε το μισό αλεύρι και ζυμώνουμε καλά. Ρίχνουμε και το υπόλοιπο και συνεχίζουμε το ζύμωμα.
Σε ένα μικρό ορθογώνιο ταψί βάζουμε τα 70ml ελαιόλαδο και απλώνουμε από πάνω την ζύμη.
Αραιώνουμε το πέστο λιαστής τομάτας με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και αλείφουμε με αυτό τη ζύμη μαζί με το δενδρολίβανο.
Σκεπάζουμε και το αφήνουμε για 1 ώρα να φουσκώσει.
Ψήνουμε για 1 ώρα περίπου στους 180°C ή μέχρι να ψηθεί καλά η ζύμη μας από κάτω.