ΥΛΙΚΑ

500g ρεβίθια ξερά
50g Πέστο Λιαστής Τομάτας
Cook at Home
50g φέτα σε κύβους
Φρέσκο κρεμμυδάκι
ψιλοκομμένο
Δυόσμος φρέσκος
ψιλοκομμένο
Φρέσκια ρίγανη
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Μουλιάζουμε τα ρεβίθια από το προηγούμενο βράδυ. Τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 1 ώρα. Τα ξεπλένουμε και τα σουρώνουμε.
Σε ένα βαθύ μπολ αραιώνουμε το πέστο λιαστής τομάτας με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, τον δυόσμο και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε και τα ρεβίθια με την φέτα.
Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο με φρέσκια ρίγανη, πιπέρι και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *