ΥΛΙΚΑ

1kg φιλέτο κοτόπουλου (στήθος)
200g Μίγμα για ΠανάρισμαCook at Home
150g γιαούρτι
50ml νερό
100g παρμεζάνα τριμμένη (προαιρετικά)
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Κόβουμε τα φιλέτα σε κύβους (μικρές μπουκιές) και αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το νερό με το γιαούρτι. Σε δεύτερο αδειάζουμε το μίγμα για πανάρισμα.

Βάζουμε τις μπουκιές στο αραιωμένο γιαούρτι για 1 λεπτό και στη συνέχεια, με μία τσιμπίδα, τις περνάμε μια – μια από το μίγμα για πανάρισμα.

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ρηχό αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, τηγανίζουμε τις μπουκιές για 3′ λεπτά από την μια πλευρά και άλλα 3′ από την άλλη, μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.

Στη συνέχεια τις βάζουμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί και πασπαλίζουμε με λίγη παρμεζάνα.

Εναλλακτικά για πιο υγιεινό μαγείρεμα μπορούμε να τις ψήσουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C. Σε ένα ταψί τοποθετούμε μια λαδόκολλα και ψήνουμε τις μπουκιές για 8΄-10΄ μέχρι να ροδίσουν και τις γυρνάμε να ψηθούν και από την άλλη πλευρά για άλλα 8΄ περίπου.

Σερβίρουμε σε πιατέλα και συνοδεύουμε με ΒΒQ Sauce

Συκώτι με σάλτσα ριγανάτη

Χόρτα με αυγά μάτια