ΥΛΙΚΑ

1kg Κιμά κοτόπουλου
130g Πλήρες Μίγμα για
Μπιφτέκι Cook at Home
200g τοματίνια κομμένα στη
μέση
200g φύλλα ρόκας
200ml νερό
40ml ελαιόλαδο (για τα
μπιφτέκια)
40ml ελαιόλαδο (για τη
σαλάτα)
40ml ξύδι βαλσάμικο
50g parmesan flakes
1 λεμόνι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το πλήρες μίγμα για μπιφτέκι με το νερό.

Ρίχνουμε λίγο ξύσμα και χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τον κιμά. Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε μπιφτέκια στο μέγεθος της αρεσκείας μας.

Τα βάζουμε σε αντικολλητικό ταψάκι και ψήνουμε στο φούρνο στους 180°C για 20-25 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα φύλλα ρόκας ,το ξύδι βαλσάμικο, το ελαιόλαδο και τα τοματίνια . Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε σε πιάτο τα μπιφτεκάκια και συνοδεύουμε με την σαλάτα.

Quiche Lorraine με γαλοπούλα

Κουνέλι στιφάδο

Αλμυρό Cheesecake