ΥΛΙΚΑ

2 φύλλα ζύμης για πίτσα
1 βαζάκι Πέστο Λιαστής ΤομάταςCook at Home
150ml σάλτσα τομάτας
500g μοτσαρέλα τριμμένη
20 Τοματίνια
20 Φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Απλώνουμε τα φύλλα στον πάγκο. Με κουπ πατ διαμέτρου 7,5cm κόβουμε 6 δίσκους ζύμης από κάθε φύλλο. Εναλλακτικά κόβουμε τα φύλλα ζύμης σε κύκλους, στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη σάλτσα τομάτας και το πέστο λιαστής τομάτας για να φτιάξουμε σάλτσα για τη βάση και αλείφουμε το κάθε κομμάτι ζύμης.
Πασπαλίζουμε με την τριμμένη μοτσαρέλα και στη συνέχεια βάζουμε και τα τοματίνια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ºC για 15 λεπτά. Όταν τα πιτσάκια είναι έτοιμα, γαρνίρουμε με τα φύλλα φρέσκου βασιλικού.

Τα υλικά είναι για περίπου 12 ατομικά πιτσάκια

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *