ΥΛΙΚΑ

500g γιοφκάδες (ή μακριές χυλοπίτες)
1 βαζάκι Πέστο Λιαστής Τομάτας Cook at Home
1κ.σ.φρέσκο βούτυρο
200g τριμμένη μυζήθρα
αλάτι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Βράζουμε σε μπόλικο αλατισμένο νερό τους γιοφκάδες για 5-7 λεπτά.
Στραγγίζουμε και στη συνέχεια τους σοτάρουμε για 2 λεπτά στο καυτό βούτυρο το οποίο έχουμε ζεστάνει καλά σε ένα μεγάλο τηγάνι.
Σερβίρουμε σε πιατέλα, βάζουμε από πάνω το πέστο λιαστής τομάτας και τριμμένη μυζήθρα.
3-4 μερίδες

Quiche Lorraine με γαλοπούλα

Κουνέλι στιφάδο

Αλμυρό Cheesecake