ΥΛΙΚΑ

500g ζυμαρικά fusilli
50g Πέστο Λιαστής Τομάτας Cook at Home
100g μπέικον σε κύβους
150g μοτσαρέλα τριμμένη
100g παρμεζάνα τριμμένη
100g κρέμα γάλακτος
50g φρέσκο βούτυρο σε κύβους
10 τοματίνια κομμένα στη μέση
Αλάτι – πιπέρι,
Λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε (al dente).

Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε το πέστο λιαστής τομάτας με το μπέικον, την μοτσαρέλα, την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο.

Προσθέτουμε και τα fusilli  με τα τοματίνια και ανακατεύουμε.

Βουτυρώνουμε ένα pyrex και ρίχνουμε τα ζυμαρικά. Πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα και ψήνουμε στο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.

Σερβίρουμε  με ψιλοκομμένο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.