ΥΛΙΚΑ

1kg χοιρινές μπριζόλες
1 βαζάκι σάλτσα Ριγανάτη Cook at Home
1kg πατάτες baby
Αλάτι-πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Πλένουμε καλά τις πατάτες , τις κόβουμε στη μέση και τις βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ. Τις Καρυκεύουμε με το καρύκευμα για σχάρα Cook At Home και ανακατεύουμε καλά.

Τις βάζουμε σε ένα ταψί και από πάνω τις μπριζόλες τις οποίες έχουμε αλατοπιπερώσει.  Προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να πάρουν χρώμα. Τις γυρίζουμε, περιχύνουμε με τη σάλτσα ριγανάτη και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα 10-15 λεπτά.