ΥΛΙΚΑ

700g κιμά μοσχαρίσιο
300g κιμά χοιρινό
130g Πλήρες Μίγμα για Μπιφτέκι Cook at Home 250ml νερό
80ml ελαιόλαδο
1,5kg πατάτες

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε το πλήρες μίγμα για μπιφτέκι μα το νερό και προσθέτουμε τους κιμάδες, το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε καλά για 2-3 λεπτά. Πλάθουμε μπιφτέκια στο μέγεθος της αρεσκείας μας.

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες. Τις ρίχνουμε σε μπολ και τις καρυκευουμε με το καρυκευμα για σχαραα Cook at Home kαι ανακατεύουμε.

Τις απλώνουμε σε ταψί ή πυρίμαχο και από πάνω τα μπιφτέκια μας.

Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180°C και στη συνέχεια τα γυρίζουμε για να ψηθούν και από την άλλη. Μόλις μαλακώσουν οι πατάτες αφαιρούμε το φαγητό από το φούρνο.

Quiche Lorraine με γαλοπούλα

Κουνέλι στιφάδο

Αλμυρό Cheesecake