ΥΛΙΚΑ

2kg κοτόπουλο (ολόκληρο)
1kg μπουτάκια κοτόπουλου
25g Μαρινάτα για Κοτόπουλο Cook at Home
40ml νερό
40ml ηλιέλαιο (για την μαρινάτα)
300g κριθαράκι
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
750ml νερό (για το κριθαράκι)
Αλάτι -πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε την μαρινάτα για κοτόπουλο, με το νερό και το ηλιέλαιο. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το σκεύος στο ψυγείο τουλάχιστον για  2 ώρες.

Βάζουμε τα μπουτάκια σε πυρίμαχο σκεύος με λίγο νερό και ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά στους 180°C.

Σε μικρή κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το κριθαράκι ,αλάτι – πιπέρι και σοτάρουμε μέχρι να πάρει ένα  χρυσαφί  χρώμα.

Αδειάζουμε το κριθαράκι σto ταψί  με τα μπουτάκια και προσθέτουμε το νερό. Ψήνουμε για 15 λεπτά ακόμη ή μέχρι να μαλακώσει το κριθαράκι.

Σερβίρουμε με κατσικίσιο τριμμένο τυρί και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Φρικασέ

Ριζότο με μανιτάρια

Μπριάμ