ΥΛΙΚΑ

1kg κιμά ανάμεικτο (500g μοσχάρι και 500g χοιρινό)
130g Πλήρες Μίγμα για Κεφτεδάκια Cook at Home
2 φρέσκιες τομάτες σε κύβους
300g συμπυκνωμένος χυμός τομάτας
220ml νερό
20ml ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι
1 πρέζα ζάχαρη

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το πλήρες μίγμα για κεφτεδάκια με το νερό. Στη συνέχεια προσθέτουμε τους κιμάδες , το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε για 2-3 λεπτά.

Πλάθουμε τα κεφτεδάκια στο μέγεθος που θέλουμε, τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό ταψί  και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά στους 180°C.

Στη συνέχεια περιχύνουμε τα κεφτεδάκια με τον χυμό ντομάτας,  προσθέτουμε τις φρέσκιες τομάτες , λίγο αλατοπίπερο και τη ζάχαρη.

Συνεχίζουμε το ψήσιμο χαμηλώνοντας τη θερμοκρασία του φούρνου στους 160°C για άλλα 10-15 λεπτά.

Συνοδεύουμε με ζυμαρικά βουτύρου ή πιλάφι.

Συκώτι με σάλτσα ριγανάτη

Χόρτα με αυγά μάτια