ΥΛΙΚΑ

1kg μοσχαρίσιο κιμά
130g Πλήρες Μίγμα για Μπιφτέκι Cook at Home
250ml νερό
50ml ελαιόλαδο
1 πιπεριά κίτρινη σε ροδέλες
1 πιπεριά κόκκινη σε ροδέλες
8 πίτες για σουβλάκι
300g τυρί τριμμένο για πίτσα (γκούντα-μοτσαρέλα)
Σάλτσα ντομάτας για πίτσα
Λίγη φρέσκια ρίγανη και βασιλικό

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

1) Σε βαθύ σκεύος ανακατεύουμε καλά το πλήρες μίγμα με το νερό και το ελαιόλαδο, προσθέτουμε τον κιμά και ζυμώνουμε για 3 λεπτά.
2) Σε κάθε πίτα απλώνουμε λίγη σάλτσα τομάτας και πασπαλίζουμε με λίγο βασιλικό και ρίγανη.
3) Πλάθουμε ένα λεπτό μπιφτέκι, στη διάμετρο της κάθε πίτας, και το τοποθετούμε σε κάθε μια. Προσθέτουμε τριμμένο τυρί και 2-3, πιπεριές.
4) Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 15 λεπτά περίπου.

Quiche Lorraine με γαλοπούλα

Κουνέλι στιφάδο

Αλμυρό Cheesecake