ΥΛΙΚΑ

1kg κιμά κοτόπουλου
130g Πλήρες Μίγμα για Κεφτεδάκια Cook at Home
250ml νερό
30ml ελαιόλαδο
2 τομάτες
150g ανάμεικτη σαλάτα
100g μαγιονέζα
50g μουστάρδα
1 μικρή καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη
1 λεμόνι (ξύσμα & χυμό)
6-7 Τορτίγιες

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

1) Σε βαθύ μπολ ρίχνουμε το πλήρες μίγμα για κεφτεδάκια και το νερό και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τον κιμά, το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε καλά.
2) Πλάθουμε κεφτεδάκια σε σχήμα μικρών κεμπάπ και ψήνουμε στην σχάρα ή σε αντικολλητικό ταψάκι στο φούρνο.
3) Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, με τη μουστάρδα, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού και την πιπερίτσα.
4) Απλώνουμε πάνω σε κάθε τορτίγια μια κουταλιά απ’ τη σάλτσα που φτιάξαμε, μια δυο φέτες τομάτας, λίγα φύλλα σαλάτας και τέλος δύο κεφτεδάκια.
5) Τυλίγουμε προσεκτικά με ένα κομμάτι λαδόκολλας και δένουμε με λίγο σπάγκο να μην ανοίξει.

Quiche Lorraine με γαλοπούλα

Κουνέλι στιφάδο

Αλμυρό Cheesecake