ΥΛΙΚΑ

1/2 kg λευκά μανιτάρια
1/2 βαζάκι σάλτσα Ριγανάτη Cook at Home
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε στη μέση. Σε βαθύ σκεύος ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια, σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά.  Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε τη σάλτσα ριγανάτη και αφήνουμε το φαγητό να πάρει μια βράση για 2-3 λεπτά.
Αποσύρουμε και σερβίρουμε.

Συκώτι με σάλτσα ριγανάτη

Χόρτα με αυγά μάτια