ΥΛΙΚΑ

1kg σουπιές καθαρισμένες  και κομμένες σε κύβους

1 βαζάκι σάλτσα Κρασάτη Cook at Home

4 ξερά κρεμμύδια σε φέτες

1 σκελίδα σκόρδο

100ml κόκκινο κρασί

50ml ελαιόλαδο

1/3 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν λίγο. Προσθέτουμε το σκόρδο ( ψιλοκομμένο) τις σουπιές και σοτάρουμε για 2- 3 λεπτά.

Σβήνουμε με το κόκκινο κρασί και ρίχνουμε τη σάλτσα κρασάτη. Αν χρειαστεί προσθέτουμε και λίγο νερό. Μαγειρεύουμε για 1 ώρα περίπου. Σερβίρουμε σε πιατέλα και πασπαλίζουμε το φαγητό με τον μαϊντανό.