ΥΛΙΚΑ

125g Μους Γιαούρτι -Φράουλα Cook at Home
500ml νερό
φραγκοστάφυλα
80g σοκολάτα κουβερτούρα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Χτυπάμε στο μίξερ τη μους γιαούρτι – φράουλα με το νερό για περίπου 4 λεπτά μέχρι να γίνει παχύρευστη.

Πλένουμε τα φραγκοστάφυλα και στη συνέχεια σπάμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια.

Παίρνουμε ψηλά ποτήρια ή μπολάκια και συνθέτουμε το γλυκό μας. Βάζουμε λίγα φραγκοστάφυλα στον πάτο, στη συνέχεια προσθέτουμε λίγη σοκολάτα και τέλος βάζουμε την μους. Διακοσμούμε με επιπλέον φραγκοστάφυλα και προαιρετικά με λίγα φύλλα δυόσμου ή βασιλικού.