ΥΛΙΚΑ

1 βαζάκι Πέστο Λιαστής Τομάτας Cook at Home
500g λιγκουίνι
Λίγα τοματίνια κομμένα στη μέση
80g παρμεζάνα (ή άλλο σκληρό τυρί της αρεσκείας σας)
Λίγο φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε τα τοματίνια και προσθέτουμε τα λιγκουίνι .
Προσθέτουμε και 1-2 κουταλιές απ’ το νερό που βράσαμε τα ζυμαρικά, το πέστο λιαστής τομάτας και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε σε πιατέλα, ρίχνουμε από πάνω τριμμένο τυρί και πασπαλίζουμε με βασιλικό.

Open burger κοτόπουλου

/
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *