Υλικά

1kg Κοτόπουλο φιλέτο (μπούτι ή στήθος)
50g Μαρινάτα για Κοτόπουλο Cook at Home
100ml νερό
100ml ηλιέλαιο
Μεγάλα καλαμάκια για σουβλάκια

Εκτέλεση

Κόβουμε σε κύβους το κοτόπουλο και το τοποθετούμε σε ένα βαθύ μπολ.
Ετοιμάζουμε την μαρινάτα αναμιγνύοντας την με το νερό και το ηλιέλαιο. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το μείγμα στο κρέας.
Στη συνέχεια σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
Περνάμε τα κομμάτια του κοτόπουλου από τα καλαμάκια και ψήνουμε σε δυνατή σχάρα ή σχαροτήγανο.

Ρολό κιμά με αυγά

Μοσχαράκι στιφάδο