ΥΛΙΚΑ

1,5 kg χοιρινή μπριζόλα χωρίς κόκκαλο
1 βαζάκι Chutney Mango Cook at Home
3κ.σ Μαρινάτα Grill με Ελαιόλαδο Cook at Home
15 γαρύφαλλα

Προαιρετικά :
100g γραβιέρα
3-4 δαμάσκηνα αποξηραμένα χωρίς κουκούτσι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Χαράζουμε το κρέας με ένα κοφτερό μαχαίρι και το αλείφουμε με την μαρινάτα Grill.
Καρφώνουμε τα γαρύφαλλα διάσπαρτα στο χοιρινό και στη συνέχεια το τυλίγουμε με μια λαδόκολλα.
Ψήνουμε για 1 ώρα περίπου στους 170°C, σε προθερμασμένο φούρνο.
Ανοίγουμε την λαδόκολλα και αλείφουμε το κρέας με το chutney mango.
Ψήνουμε για 10-20 λεπτά ακόμη για να καραμελώσει. Μόλις είναι έτοιμο κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε ιδανικά με σπιτικό πουρέ ή και μπασμάτι με κουκουνάρι και αρωματικά βότανα.

Tip
Δημιουργήστε μια τσέπη και γεμίστε το κρέας με ένα σκληρό πικάντικο τυρί, δαμάσκηνα και επιπλέον chutney mango. Έτσι θα δώσετε ένα πιο εορταστικό χαρακτήρα στο πιάτο αλλά και υπέροχη γεύση.

Open burger κοτόπουλου

/
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *