ΥΛΙΚΑ

1kg μοσχάρι κομμένο σε μεσαίες μερίδες
1 βαζάκι Σάλτσα Κρασάτη Cook at Home
4 κ.σ. ελαιόλαδο
300ml νερό
Αλάτι και πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μοσχάρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το νερό. Αφήνουμε το κρέας να βράσει για 1 1/2 ώρα και στη συνέχεια προσθέτουμε τη σάλτσα κρασάτη. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί.
Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε χυλοπίτες, ρύζι ή μακαρόνια.

Ρολό κιμά με αυγά

Μοσχαράκι στιφάδο