ΥΛΙΚΑ

1kg κιμά ανάμικτο
130g Πλήρες Μίγμα για Κεφτεδάκια Cook at Home
250ml νερό
20ml – 30ml ελαιόλαδο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα μπολ ρίχνoυμε το πλήρες μίγμα για κεφτεδάκια και το νερό. Ανακατεύουμε και αφήνουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τον κιμά, ζυμώνουμε καλά και τέλος ρίχνουμε το ελαιόλαδο.
Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια και προαιρετικά αλευρώνουμε. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα.
Για πιο υγιεινό μαγείρεμα μπορούμε να τα ψήσουμε και στο φούρνο.

Open burger κοτόπουλου

/
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *