ΥΛΙΚΑ

1kg κιμά μοσχαρίσιο
130g Πλήρες Μίγμα για Κεφτεδάκια Cook at Home
250ml νερό
20ml – 30ml ελαιόλαδο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα μπολ ρίχνoυμε το πλήρες μίγμα για κεφτεδάκια και το νερό. Ανακατεύουμε και αφήνουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τον κιμά, ζυμώνουμε καλά και τέλος ρίχνουμε το ελαιόλαδο.
Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια και προαιρετικά αλευρώνουμε. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα.
Για πιο υγιεινό μαγείρεμα μπορούμε να τα ψήσουμε και στο φούρνο.

Ρολό κιμά με αυγά

Μοσχαράκι στιφάδο