ΥΛΙΚΑ

1kg κιμά μοσχαρίσιο
130g Πλήρες Μίγμα για Μπιφτέκι Cook At Home
250ml νερό
20ml ελαιόλαδο
15 φέτες cheddar
15 φέτες ντομάτας
5-6 φύλλα μαρουλιού
12-15 μίνι ψωμάκια για burger

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε το νερό και προσθέτουμε το πλήρες μίγμα για μπιφτέκι. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε για 1 λεπτό.

Προσθέτουμε τον κιμά, ζυμώνουμε για 2-3 λεπτά και ρίχνουμε το ελαιόλαδο.
Πλάθουμε ομοιόμορφα μικρά burger και ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά σε δυνατή σχάρα ή στο φούρνο.

Στήνουμε τα burger βάζοντας στη βάση το ψωμάκι, λίγο μαρούλι, μία φέτα ντομάτας, ένα μπιφτέκι, μια φέτα cheddar και κλείνουμε με ψωμάκι.
Στολίζουμε με παιδικές πολύχρωμες οδοντογλυφίδες.

Προαιρετικά βάζουμε στα ψωμάκια κέτσαπ και μουστάρδα.