Μύδια σαγανάκι με φέτα και ούζο

Υλικά

1/2kg μύδια
1 βαζάκι Σάλτσα Σαγανάκι Cook at Home
100g θρυμματισμένη φέτα
λίγο ελαιόλαδο για σοτάρισμα
1 σφηνάκι ούζο
2κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση

Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρώς τα μύδια.
Σβήνουμε με το ούζο, αφήνουμε να εξατμιστεί αλκοόλ και προσθέτουμε τη σάλτσα σαγανάκι.
Σκεπάζουμε το σκεύος και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά. Αφαιρούμε από τη φωτιά και σερβίρουμε σε ένα πιάτο.
Πασπαλίζουμε με τη θρυμματισμένη φέτα και το μαϊντανό.

Quiche Lorraine με γαλοπούλα

Κουνέλι στιφάδο

Αλμυρό Cheesecake