Γαρίδες Σαγανάκι

ΥΛΙΚΑ

1/2kg γαρίδες
1 βαζάκι Σάλτσα Σαγανάκι Τομάτα
20ml λευκό κρασί
λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
100g θρυμματισμένη φέτα
αλάτι και πιπέρι
2κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις γαρίδες αφήνοντας το κεφάλι και την ουρά. Αλατοπιπερώνουμε και τις σοτάρουμε στο ελαιόλαδο για 1 λεπτό.
Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τη σάλτσα σαγανάκι τομάτα.
Βράζουμε για 2 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε σε ένα πιάτο και πασπαλίζουμε με τη φέτα και τον μαϊντανό.

Open burger κοτόπουλου

/
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *