Spare ribs με σάλτσα BBQ

ΥΛΙΚΑ

1kg Χοιρινή πανσέτα με κόκκαλο

150g BBQ Sauce Cook at Home

60g Μαρινάτα Grill Cook at Home

2 καρότα σε φέτες

1 κρεμμύδι σε φέτες

ένο πιπέρι 

4 μερίδες

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  1. Μαρινάρουμε την πανσέτα με την μαρινάτα Grill για 2 ώρες περίπου.
  2. Στη συνέχεια βάζουμε το κρέας σε γάστρα, προσθέτουμε τα λαχανικά και ψήνουμε με σκεπασμένο το σκεύος στους 180°C για 2 ώρες περίπου.
  3. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα γυρίζουμε το κρέας. Είκοσι λεπτά πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα  ανοίγουμε τη γάστρα για να καραμελώσει το κρέας.
  4. Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες και συνοδεύουμε με τη BBQ Sauce.

Quiche Lorraine με γαλοπούλα

Κουνέλι στιφάδο

Αλμυρό Cheesecake