Τορτίγια κοτόπουλο με σάλτσα Mexico

ΥΛΙΚΑ

 

300g κοτόπουλο στήθος σε λωρίδες

50g σάλτσα Mexico Cook at Home

1 πιπέρια κόκκινη σε λωρίδες

1 πιπέρια πράσινη σε λωρίδες

3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

50g καλαμπόκι κονσέρβα

20ml ελαιόλαδο

4 φύλλα μαρούλι

4 μεγάλες τορτίγιες

Αλάτι-πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  1. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο για 2-3 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε τις πιπεριές, το καλαμπόκι, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε για λίγο.   Προσθέτουμε τη σάλτσα Mexico, ανακατεύουμε και αφαιρούμε από τη φωτιά.
  3. Γεμίζουμε τις τορτίγιες με το μείγμα και προσθέτουμε ένα φύλλο μαρούλι.
  4. Τυλίγουμε σε ρολά.

4 μερίδες

Quiche Lorraine με γαλοπούλα

Κουνέλι στιφάδο

Αλμυρό Cheesecake