Καραμελωμένη πανσέτα με μαρινάτα Smokey BBQ

ΥΛΙΚΑ

1 1/2kg χοιρινή παντσέτα  (κορτεζίνα)

150g μαρινάτα Smokey BBQ  Cook at Home

10g καρύκευμα Σχάρας Cook at Home

3-4 φύλλα λαδόκολλας

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  1. Χρησιμοποιούμε τη μισή ποσότητα μαρινάτας και μαρινάρουμε τα ribs. Καρυκεύουμε με το καρύκευμα σχάρας και αφήνουμε το κρέας στο ψυγείο για 1 ώρα.
  2. Αν η πανσέτα είναι μεγάλη, την κόβουμε στη μέση για να χωράει σε ταψί.
  3.  Τυλίγουμε το κρέας με τη λαδόκολλα, δένουμε με σπάγκο και ψήνουμε στους  170°C για 2 ώρες
  4. Είκοσι λεπτά πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα ανοίγουμε τη λαδόκολλα και αλείφουμε το κρέας με την υπόλοιπη μαρινάτα.
  5. Περιχύνουμε το κρέας με το ζουμί του και συνεχίζουμε το ψήσιμο για να καραμελώσει.