Φαρφάλες με πέστο λιαστής τομάτας

ΥΛΙΚΑ

 

1 πακέτο φαρφάλες

1 βαζάκι Πέστο Λιαστής Τομάτας Cook at Home

125ml λευκό κρασί

2 σελίδες σκόρδο

100g γραβιέρα τριμμένη

4-5 κ.σ. ελαιόλαδο

Λίγο μαϊντανό

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 

Βράζουμε τις φαρφάλες σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο.

Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το σκόρδο, σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε μισή κουτάλα από το νερό που βράσαμε τα ζυμαρικά.

Προσθέτουμε το pesto λιαστής τομάτας, ανακατεύουμε καλά και μόλις η σάλτσα μας πάρει μια βράση προσθέτουμε τις φαρφάλες.

Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με τριμμένη γραβιέρα και λίγο μαϊντανό.

4 μερίδες

Ρολό κιμά με αυγά

Μοσχαράκι στιφάδο