ΣΑΛΤΣΑ ΠΛΑΚΙ

Πλούσια κόκκινη σάλτσα της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας που συναντάμε σχεδόν σε όλη τη χώρα. Ιδανική για ψητό ή τηγανιτό ψάρι, η σάλτσα πλακί Cook at Home, ταιριάζει απόλυτα με λαβράκι. γλώσσα, φαγκρί, μπακαλιάρο και άλλα ψάρια που μπορούν να γίνουν φιλέτο. Με φρέσκα συστατικά όπως τομάτα, ελαιόλαδο, πιπεριές, κρεμμύδι, σκόρδο και ποικιλία αρωματικών μπαχαρικών και βοτάνων, η σάλτσα πλακί θα σας λύσει τα χέρια καθώς είναι έτοιμη προς χρήση και δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου μαγείρεμα.

Σερβίρει έως και 4 άτομα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Καλή Επιτυχία

Προσθέστε επιπλέον υλικά για να δώσετε τη δική σας γευστική νότα.

Αγαπημενες Συνταγες

Mini Burgers

/
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *